abah?
abah i as a peg perikanan..keje kat pusat kurentin klia..head of water quality department..keje dia best..selalu g jln2..g tgk kolam2 ikan or udang yg besar2 n buat analysis on their pond water quality..tp mmg penat keje ayh i..selalu keluar..jrg dok office tp dia suka..leh g jenjalan kata nye..hehe

mak?
owh, mak i paling the best lah! mmg sayang kat dia..muah muah!! sekarang dia jd suri rumah..tp most of the time dia buat kueh n anta kat kedai2..sb dia bosan dok rumah xbuat ape2..kdg2 siap pergi kelas memasak n buat kueh segala en.. kdg2 g tolong kat taski tempat adik haikal i belajar dlu sb nk berkawan kawan..biasa lah..ddk rumah sorg2 pon xde ape nak buat jgk kan..

along?
owh! ini saya ye..hehe.. banyak sudah cerita pasal ini budak kat sini oke..jadi rajin2 lah click!

angah?
nama dia nur hanisah saadon.. amik dip Interior Design kat UiTM Seri Iskandar..mm, dia lah kawan i kalau ade kat rumah..kami mmg sakan bershopping..tak boleh ade duit mesti nak abes kan..hahaha!!

apis?
owh, ni adek lelaki i..nama dia mohd hafiz.. mm, pendiam..cuma byk mulut ngn mak je..anak mak..lgpon kitorg xbape rapat ngn dia..sb dia dh besar kot..ow, baru tingkatan 3 tp tinggi mcm galah..belajar kat sekolah menengah area2 situ je..dia lah yg bnyak tolong mak kat rumah..rajin tolong mak je.. ape yg mak suruh pasti buat..sumpah baik! tp kasar sikit..budak lelaki kot..

ira?
ni adek no 4.. nma dia siti nur hazirah.. darjah 5.. tp perangai mcm budah darjah 3.. mengada ngada..suka sepah kan rumah..dia suka buat kolaj..yg gunting2 n tampal2..pas dah buat tu mesti bersepah satu rumah..ha!rmbut dia cantik dan kami adek beradik jeles oke!hehe

haikal?
owh si kecik ni..dia kesayangan ramai.. anak last en..biasa lah.. yg plg comel sekali.. suka buat aksi2 yg kelakar tp gile game..semua benda game kan..adoi..penat layan dia..sekarang dh masuk darjah 1 tp xmacam darjah satu pon..sb dia kecik..pendek plk tu..alah, cute!! sayang haikal!!

ni je pasal family saya..
love them so much!

Photobucket
No posts.
No posts.